Montaj panouri termoizolante pe structura metalica.

S-a realizat montajul panourilor termoizolante cu grosimea de 80mm pe o structura metalica realizata in regie proprie de catre beneficiar. S-a inceput montajul panourilor cu cele de pereti deoarece acestea au venit primele, ulterior am continuat cu acoperisul.

structuri metalice, panouri izolante, panouri termoizolante

Montaj panouri izolante pe structuri metalice

Structura metalica a avut abateri in toate directiile pe latime, pe inaltime, acoperisul se vede in valuri. Montajul panourilor izolante propriu zis a durat putin mai mult decat am preconizat, am pierdut destul de mult timp la accesoriile de tinichigerie de la ferestre si usi, si jgheab deoarece am incercat sa ascundem unele imperfectiuni,  dar pe total a iesit bine.

panouri termoizolante, panouri termoizolante, montaj panouri izolante

Hala industriala cu panouri izolante de 80mm

structura metalica, hale industriale, montaj structuri metalice, montaj hale industriale

Panouri termoizolante montate pe structura metalica

De multe ori cred ca executia unor constructii este direct proportional cu beneficiarul. Daca acesta este mai relaxat parca toate merg mai bine, pe cand daca acesta este crispat, carcotas si iti sta mereu in coasta parca atrag lucruri nasoale sa se intample. Ba e ceva neinregula cu structura, ba greseste ceva proiectantul ori se intampla ceva pe santier ce iti intarzie executia.

Dimensiunea halei industriale este de 13m x 40m cu o panta foarte mare a acoperisului, atat de mare incat daca stateai in picioare pe panoul termoizolante alunecai la vale. De fiecare data cand ne urcam pe acoperis aveam emotii.

structuri metalice, panouri izolante

Structuri metalice

Aceasta panta abrupta ne-a impiedicat sa intindem panourile pe acoperis si apoi sa le prindem in suruburi autoforante. A trebuit sa montam cate un panou in parte, sa-l prindem inainte sa mergem mai departe. Nu puteam intinde panourile ca o luau la vale.

Pentru montaj structuri metalice si panouri izolante ne puteti contacta la bratan.construct@yahoo.ro sau la telefon 0721.144.576

Leave a comment